Fijne feestdagen en een gelukkig 2016

Fijne feestdagen en een gelukkig 2016

Nu het einde van het jaar nadert hebben vele van ons de mogelijkheid om uit te rusten en tijd vrij te maken voor familie en vrienden. Ook is het tijd om even stil te staan en terug te kijken naar het afgelopen jaar. CICERO LawPack is het afgelopen jaar flink doorontwikkeld. Zo is onze incasso module nu volledig in Cicero v10 verwerkt, inclusief een automatische opvolgingsprocedure. Alle modules van CICERO v9 zijn nu vervangen door CICERO v10.

Het einde van het jaar is ook het moment om vooruit te kijken. Wij kijken naar 2016 en kijken uit naar de volledige integratie met het Digitaal platform voor advocaten (DIPLAD). Wellicht is voor uw kantoor 2016 wel het jaar om niet alleen de interne processen maar ook de communicatie met cliënten te optimaliseren. Kijk dan ook eens naar de WebView mogelijkheden van CICERO LawPack; onze add-on om o.a. de voortgang van uw dossiers inzichtelijk te maken voor uw cliënt alsook sneller en doeltreffender op dossierniveau met uw cliënt te communiceren.

CICERO LawPack wenst u fijne feestdagen. Op naar een nieuw jaar met nieuwe ontwikkelingen en kansen. Wij zullen er weer voor u zijn met onze ondersteunende en professionele management oplossing, aangepast op al uw wensen.

Share this article: